2013. november 14., csütörtök

KARÁCSONY ELŐTTI MEGJELENÉSEK: Romantika / Erotika

15, 16, 18, 19, 20, 22, 26, 29 - no nem matematikai feladvány, csak a novemberi romantikus könyvek kiadásának dátumai. Holnap lesz a legnagyobb választék: 9 friss romantikus regény megjelenése várható.

Lisa Kleypas: Légy a feleségem reggelre
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg.
Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik.
Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik...
A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie.
Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó.
Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak?

Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.


Loretta Chase: Egy tökéletes lord
Carsington fivérek 3.
Gabo Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

IDEÁLIS
Benedict Carsington, Rathbourne vikomtja, Hargate gróf örököse tökéletes arisztokrata. Magas, sötét hajú és jóképű. Kifogástalan modoráról és jólneveltségéről híres. Ismer minden szabályt, és betartásuk sem okoz neki gondot, egészen addig, míg a nő be nem lép az életébe...

ROSSZ HÍRŰ
Bathsheba Wingate a DeLucey család züllött, megrögzött hazudozókból, csalókból és szélhámosokból álló ágához tartozik. Nem csoda, hogy férjét előkelő családja kitagadta. Miután Bathsheba megözvegyült, szilárdan eltökélte, hogy lányának stabil életet és megfelelő neveltetést biztosít. Senki és semmi sem keresztezheti az asszony terveit, míg a férfi be nem lép az életébe...

BOTRÁNYOS
Aztán Bathsheba rakoncátlan leánya elcsábítja Benedict koraérett unokaöccsét, hogy segítsen megkeresni neki a legendás kincset. Hogy visszahozzák a reménybeli kóbor lovagokat, Benedict és Bathsheba kénytelenek közös mentőakcióba fogni, amely veszélyes, intim közelségbe sodorja őket egymáshoz. Olyan helyzetbe kerülnek, amelyben gyakorlatilag garantált, hogy kellemetlen, sőt botrányos véget ér. De Benedict tökéletesen kézben tartja az eseményeket. Tökéletesen uralja a helyzetet, annak ellenére, hogy őrülten szeretné felrúgni az összes szabályt. Tökéletesen uralja a helyzetet. Na persze...

Jan-Philipp Sendker: Szívszelídítő
avagy a szeretet, a megbocsátás és a szabadság ereje
Tericum Kiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

A nagy sikerű Hazatérés szerzőjének új kötete, melyben a több szálon futó, hol döbbenetes, hol megrendítő, hol szívet melengető történetek egységes regényfolyammá olvadnak össze a szeretet, a megbocsátás és a szabadság erejéről.











Peter Prange: Égből lopott szerelem
Gabo Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Amikor Laura Paddington, egy húszéves festőnövendék és Harry Winter, a negyvenes éveiben járó világhírű avantgard művész egy londoni kiállításmegnyitón találkozik, talán a 20. század egyik legnagyobb szerelmi története kezdődik el.
Szülei akarata ellenére Laura követi a harmincas évek Párizsába Harryt, ahol az élet a művészek között folyamatos ünnep, fiesta, a napok folytonos varázslatban telnek. Amikor a párnak mégis elege lesz Párizsból, a provence-i Sainte-Odile-ban vesznek házat, ami a földi Paradicsomot jelenti számukra, s ahol fantázia és valóság állandóan keveredik egymással. Itt kezdenek neki közös alkotásuknak, az Égi zsákmánynak, szerelmük krónikájának.
De rossz idők járnak Európára, s a szerelmesek elszakadnak egymástól...
Nem tudni, mi az erősebb: a valóság vagy az álomvilág, a barbárság vagy a szerelem.


Gail McHugh: Ütközés
Ütközés sorozat I.
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.
Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.
Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.
Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal szembesül, amelyek régi barátságokat dönthetnek romba, szíveket törhetnek össze, és örökre megváltoztatják az életét...

Julia Quinn: Ma éjjel táncolnék
Csudajó trilógia 2.
Gabo Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Lady Arabella Blydon szép és okos, és elege van az olyan férfiakból, akik csak az egyik tulajdonságát hajlandók értékelni, a másikat figyelmen kívül hagyják. Amikor egy kérő kijelenti Arabellának, hogy szépsége és nagy hozománya miatt hajlandó elnézni neki botrányos kékharisnya hajlamait, úgy határoz, hogy egy ideig nem akar jelen lenni a házasulandók piacán.
Nem számít arra, hogy megismerkedik Lord John Blackwooddal, a sebesült háborús hőssel, aki annyira felkelti érdeklődését, ahogy addig egyetlen férfi sem.
Lord John megélte a háború borzalmait, de semmi sem volt olyan félelmetes érzés szívének, mint Lady Arabella közelsége. Mert Lady Arabella mámorító, bosszantó... és miatta Lord John úgy érzi, érdemes élni, hogy táncolhasson vele, amint éjfélt üt az óra. És bár tudja, hogy nem olyan férfi, akit a kisasszony megérdemel, mégis kívánja. Ám az éjfél varázsát megtöri az éles napfény. Vajon ez a meggyötört lélek képes lehet újra szeretni?

Jasinda Wilder: Beléd esve
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Nem Colton Calloway-be voltam először szerelmes, eleinte az öccséért, Kyle-ért voltam oda.
Kyle volt az első igazi szerelmem, az első, minden értelemben.
Aztán egy viharos augusztusi éjszakán Kyle meghalt, és vele halt az az ember is, aki addig voltam.
Colton nem arra tanított meg, hogyan éljek tovább. Nem gyógyította be a sebeket. Nem hozta rendbe a dolgokat. Arra tanított meg, hogyan kell szenvedni, és hogyan kell mindent elengedni.









Catherine Anderson: Szerencsepénz
General Press Kiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

David Paxton rendőrbíró napjai békésen telnek: más dolga sincs, mint boldog házasságról és gyerekekről ábrándozni. Elsöprő szerelemre vágyik, ám úgy érzi, lassan kifut az időből, így azt fontolgatja, megkéri a helyi tanítónő kezét. Ekkor azonban egy váratlan esemény vet véget a nyugalmának: hatalmas kötegnyi levelet kap - állítólagos feleségétől és kislányától, akiket még soha életében nem látott. Vagy mégis...?
Davidet nem hagyja nyugodni a rejtély: útnak indul, hogy végére járjon a dolognak, és megbizonyosodjon afelől, félreértés történt. Ám elég egyetlen pillantást vetnie a hatéves, aranyszőke Daphnere, hogy az élete gyökeres fordulatot vegyen. David szentül megfogadja, hogy többé nem hagyja védelem nélkül az elbűvölő kislányt - a bökkenő, hogy a gyermekhez egy gyönyörű és roppant barátságtalan anya is tartozik, aki egy meglehetősen bizarr bírói határozat értelmében hamarosan David törvényes felesége lesz. Mihez kezd hát egy magányos és durva beszédhez szokott agglegény egy finom és bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazához, és állítja, hogy a gyermek nem Davidé?
Catherine Anderson ("Rózsavirágzás") megható, fordulatos és kalandokban bővelkedő regényében a legnagyobb kaland: egy zárkózott lélek lassú megnyílása, két mély érzésű, ám egészen különböző egyéniség összecsiszolódása.

Katie Fforde: Francia kaland
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.15.

Gina és Sally Makepiece egy bolthelyiséget örököltek a Francia Ház nevű régiségüzletházban, az angol vidék szívében.
Gina elszántan igyekszik, hogy a Francia Házat és mogorva tulajdonosát is 21. századivá alakítsa. A modern kori Mr. Rochester, Matthew Ballinger nem túl boldog, amikor a "forgószél" beviharzik az ajtaján...
Mégis megtörténik az, amire egyikük se számít... egymásba szeretnek.
Vajon egy franciaországi utazás megváltoztatja az érzéseiket?

Katie Fforde a romantikus női irodalom egyik csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistákat. A Szerelmes levelek, a Hív Amszterdam, a Száz boldog esküvőm, a Tökéletes ajánlat és a Ház kilátással írónőjének új könyve garantáltan élvezetes, humoros és romantikus olvasmány.




FÁBIÁN JANKA: A francia nő
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.16.












J. R. Ward: Végre szeretők
Fekete Tőr Testvériség 11.
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.18.

Qhuinn - ismeretlen apa fia - hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta...
Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik - épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost... ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet... végül eggyé válik.

Lakatos Levente: Barbibébi újratöltve
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.18.

A "Barbibébi" című regény folytatása.
















KATIE ASHLEY: Az ajánlat
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.18.

Az Aidan árulását követő héten Emma mindent megpróbál, hogy továbblépjen. Figyelmen kívül hagyja a töméntelen SMS-t, hangüzenetet és virágot, nem biztos benne, hogy vissza akarja szerezni a férfit. Ám Aidan nem adja fel harc nélkül, különösen addig nem, míg Emma végre hajlandó meghallgatni, milyen múltbéli titok okozza Aidan irtózását a kötelességvállalástól. De a sors közbeszól, amikor a koraszülés fenyegetése két hétre ágyhoz köti Emmát. Aidan meghökkentő ajánlattal áll elő. Szerelme próbájául és a még meg nem született fia iránti felelősségérzetből majd ő ápolja Emmát. A nő vonakodva ugyan, de beleegyezik. Aidan óvó, szerető gondoskodása mélységesen meghatja, ám eközben élvezi a sürgősségi osztály orvosának, Alpesh "Pesh" Nadeennek is a rajongó figyelmét. Pesh-ben minden megvan, amire Emma vágyik: sikeres, állhatatos, és kész megállapodni, családot alapítani. Az orvos el akarja nyerni Emma szerelmét, aki nem biztos benne, hogy képes lenne-e viszontszeretni. A szíve ugyanis még mindig azé a férfié, aki összetörte az övét, s aki most kétségbeesetten azon igyekszik, hogy visszaszerezze őt.

ADDISON MOORE: Szeretni valakit
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.18.
Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.
Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.
Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja - valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.
Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.



Lévai Katalin: Szerelemfüggő
Alexandra Kiadó
Megjelenés: 2013.11.19.

"Akkor jó, ha ketten vagyunk, mert ketten tudjuk szeretni egymást. Egyedül nehezebb, rejtett, elszigetelt érzelemben. A magányos szerelem olyan, mint a zuhanás, mely sosem ér földet."

Lévai Katalin legújabb regényének hősnője így elmélkedik beteljesületlen szerelméről, amely lelki egyensúlyának végzetes megbomlásával fenyegeti. Ám az érzés elfogadhatatlan a kisvárosi közegben, ahol él, hiszen egy saját neméhez vonzódó fiatal nőben fogant.
Mi lesz ennek a vége? Szerelme, a tanárnője kötélnek áll, vagy az elutasított leány végül bosszút áll magáért? Mi a bűn és van-e rá feloldozás?
A súlyos téma arra sarkallta a szerzőt, hogy összetördelve a tőle megszokott barátságos, mesélős stílust, egyes szám első személyű vallomásos lírát írjon; szavai költészetté állnak össze A szerelemfüggő lapjain.


Debbie Macomber: Rózsalugas
General Press Kiadó
Megjelenés: 2013.11.20.

"A szív titkai" című könyvből már megismert fiatal özvegy, Jo Marie és cédrusligeti kis panziójának, a Rózsakikötőnek életét kísérhetjük figyelemmel a Rózsakikötő sorozat második kötetében. Jo Marie nagy eseményre készül, először tart nyílt napot a panzióban, de a tervezett rózsalugas nehezen akar elkészülni, elsősorban a kicsit mogorva ezermesterrel, Markkal folytatott huzavona miatt. Közben a panzió lassan megtelik vendégekkel: itt van az ötvenedik házassági évfordulóját ünneplő Shivers házaspár, az eseményt szervező, a saját szerelmi életét azonban elhanyagoló Annie unokájuk, és az őt korábban folyton bosszantó, ám rendkívül vonzó és segítőkész szomszéd srác. Rajtuk kívül a panzióban száll meg a rákbeteg Mary Smith is, akit egy régi szerelem emléke és egy titok hoz vissza e helyre. Jo Marie kedélye, szívélyessége, finom süteményei és elmaradhatatlan társa, Vándor nevű kutyája átsegítik a szereplőket az olykor nehéz pillanatokon, drámai helyzeteken is.
A népszerű írónő, Debbie Macomber új regényében a tőle megszokott mély emberismerettel, együttérzéssel és olykor finom humorral mutat be különböző élethelyzeteket, és megerősíti olvasóját abban, hogy a barátság, a szeretet mindig megoldást kínál.

Mary Jo Putney: Szikrázó szenvedély
General Press Kiadó
Megjelenés: 2013.11.20.

Az elragadóan szép és tehetséges Kate tíz év után tér vissza szülővárosába, miután apja egy tragikus balesetben életét veszti. A lány gondosan felépített, biztonságos élete azonban összedőlni látszik, amikor a család ügyvédje ismerteti a hozzátartozókkal a férfi végrendeletét. A végakarat értelmében ugyanis Kate-nek és volt férjének, a jóképű Donovannek egy évig közös fedél alatt kell élniük, ha hozzá akarnak jutni az örökségükhöz.
Donovan mindent megtenne, hogy tovább irányíthassa a családi vállalatot, és hogy visszaszerezze élete szerelmét, akit meggondolatlanul elüldözött magától. Kate azonban nem véletlenül hagyta el a férjét annak idején... Vajon sikerül megszabadulniuk a múlt árnyaitól és megbocsátaniuk egymásnak? Utat tudnak engedni a szenvedélynek, amely mélyen bennük még mindig ott szikrázik, hogy képesek legyenek egy új, boldog jövőt építeni?
Mary Jo Putney (Kanyargó ösvény, Megtalált boldogság) új regényében a megbocsátás megtisztító erejéről bizonyosodhatnak meg az olvasók.

Anet Claude: Mayerling
Szerelem és halál
K.u.K. Kiadó
Megjelenés: 2013.11.20.

Ugyan mi köze lehetne Ferenc József egyszülött fiának, az osztrák-magyar monarchia koronahercegének egy olyan leányhoz, akinek nemesi rangja nem elég magas ahhoz, hogy a Hofburgban fogadják? Mégis: Mary és Rudolf szenvedélyesen egymásba szerettek. Mary csak 16 éves volt, szinte gyereklány. Titokban tartott szerelmük tragédiába torkollott azc 1889. január 29-én a mayerlingi vadászkastélyban eldördülő lövésekkel. Az író a maga lendületes tehetségével rekonstruálta Mary Vetsera rövid ideig tartó szerelmi idilljét, mely egyben az osztrák uralkodóház történelmének egy lapja is.







Karen Kingsbury: Megváltás
Immanuel Alapítvány
Megjelenés: 2013.11.20.

A kapcsolatuk reménytelen volt...
BOTRÁNYOS ÁRULÁS... Kari Baxter Jacobs dühös, tanácstalan, és sajog a szíve. Férje, Tim, a megbecsült újságírás-professzor, viszonyt kezd egy diákjával. A döbbent Kari visszatér a Baxter család otthonába, hogy számot vessen a helyzettel. Régi szerelmének felbukkanása azonban még jobban összezavarja.
NEHÉZ DÖNTÉS... Hogy tudna Kari megbocsátani a férjének? Mivel enyhíthetné a fájdalmat? És mihez kezdjen újra feléledő érzéseivel Ryan iránt, akit kerülnie kellene?
OK A REMÉNYRE... Válaszkeresés közben egy váratlan felfedezés reménnyel tölti el Karit a jövőre nézve. Amikor azonban elérkezik élete legsötétebb órája, vajon képes lesz-e megtalálni a hitet és erőt, amire szüksége van ahhoz, hogy továbbmenjen?
Egy történet a felszabadulásról és a mindenre képes szeretetről.


Mail Karolin: Lopott boldogság
Kalliopé Kiadó
Megjelenés: 2013.11.20.

Egy tökéletesnek hitt huszonöt éves házasság is okozhat meglepetéseket az egymást szerető feleknek? Lehet egyszerre két férfit vagy két nőt szeretni? A negyvenes évei derekán járó Helga még mindig szép és vonzó. Hirtelen toppan életébe Alessandro, a jóképű, gazdag üzletember, akinek szívében a nő látványa régóta szunnyadó érzéseket támaszt fel. Helga kérdések és kétségek erdejében találja magát, s maga sem tudja, hogy nőként, anyaként, vagy feleségként keresse-e a választ. A váratlan szerelem és az örök nő azonban nem hátrál benne: kicsikarni igyekszik néhány nap lopott boldogságot. A nem mindennapi történet a jelen kor nőinek, asszonyainak küzdelmes életét mutatja be temérdek izgalommal, meglepő fordulatokkal - és némi romantikával.





Hisham Matar: Egy eltűnés anatómiája
Animus Kiadó
Megjelenés: 2013.11.20.

Az elűzött király minisztere feleségével és kisfiával Kairóban éli a gazdag emigránsok életét. Az apa olykor el-eltűnik, sejthetően egy összeesküvés részese. Az anya váratlan halála után apa és fia elutaznak, de nem a hegyekbe, ahová egykor járt a család, hanem az alexandriai tengerpartra. Itt ismerkednek meg a rendkívül vonzó Monával, akibe a kisfiú beleszeret. Apjában, aki feleségül veszi a nála 14 évvel fiatalabb nőt, Núri riválist kezd látni, ezért jobbnak látják, ha egy angliai iskolában folytatja tanulmányait. A karácsonyi szünetet hármasban töltik Svájcban, amikor az apát ismeretlenek elhurcolják. Az immár tizennégy éves fiú és Mona magukra maradnak...


Papp Diána: Téli fagyi
Bookline Könyvek
Megjelenés: 2013.11.20.
Virág harminc elmúlt, de sem az álommeló, sem az álomotthon, sem az álompasi nem akar valósággá válni. Önbizalma, optimizmusa mégis töretlen. Pedig van kivel összemérnie magát. Alig pár évvel idősebb nővére, Judit már régen révbe ért. Jóképű férj, három gyerek, anyagi gondokról nem is hallott, de még rettenetes főnök sem igyekszik pokollá tenni az életét.
Aztán váratlanul Juditot elhagyja a férje egy fiatalabb nő miatt...
Hogyan tud újra magára találni a nővér? És hogyan tud ebben segítségére lenni a kelekótya húg? Talán első lépésként azzal, hogy pici albérletébe költözteti nővérét a zűrös kamaszlánnyal, az iskolát kezdő középsővel, és az épp járni tanuló egy éves unokaöccsel.
És míg a két testvér azon van, hogy Judit szívét összeragasszák, Virág élete is a feje tetejére áll.






William Nicholson: Anyaföld
Alexandra Kiadó
Megjelenés: 2013.11.22.

A szüleink - ahogy korábban az ő szüleik is - ismerték a szerelem érzését még azelőtt, hogy mi a világra jöttünk volna. Könnyen lehetséges, hogy a szerelemhez való viszonyunkat úgy örököljük, akárcsak a szemünk színét. Az örömöt, amely átjár bennünket, érezték már; ahogy a tévedéseinket is elkövették azelőtt. Magunkban hordozzuk a minket életre hívó generációk reményét és félelmeit. Ez az az ismeretlen anyaföld, amelynek partjairól folyamatosan menekülni akarunk, mégis - oly reménytelenül - mindig hűségesek maradunk hozzá.

Egy fájdalmas szakítás után Alice Normandiába utazik, hogy találkozzon sosem látott nagyanyjával. Az asszony elmeséli neki, hogy a családjában minden múltbeli nehézség ellenére egyszer fellángolt az igaz szerelem, s a történetet meg is osztja unokájával. A regény ennek az igaz szerelemnek a története.

Kitty katonai sofőrként 1942 nyarán Sussexben állomásozik, ahol Megismerkedik Eddel, a tengerészgyalogosok tisztjével és Larryvel, a hadműveleti parancsnokság összekötő tisztjével. Kitty azonnal beleszeret Edbe, aki viszonozza a lány érzelmeit. Larry azonban ugyanígy érez.
Az angolok hamarosan tengeri támadást indítanak a német megszállás alatt álló észak-franciaországi Dieppe partjainál. A hadművelet a világháború egyik legnagyobb katasztrófájának bizonyul, s örökre megváltoztatja Ed és Larry életét is. A II. világháború szörnyűségei közepette létezhet-e boldogság Kitty számára, s ha igen, vajon kinek az oldalán?

Jacquelyn Mitchard: Az arc nélküli lány
Regény a szeretet és a szerelem hatalmáról
Tericum Kiadó
Megjelenés: 2013.11.22.

A 13 éves kamaszlány élete egy csapásra megváltozik, amikor egy tűzesetben elveszíti édesapját és az arcát, majd az édesanyját is. Mégis sikerül kialakítania egy jó életet, ám az esküvője előtt egy váratlan felfedezés arra kényszeríti, hogy átértékelje a múltját és a jövőbeli választását is.










JENNIFER PROBST: Trükkös házasság
Gondatlanságból elkövetett szerelem...
Libri Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.22.

A nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a "Milliárdosfeleségek" sorozat második kötete!
Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó... vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással.
Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét.
Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?

FEDERICA BOSCO: Vigyázz rám, angyal
Libri Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.25.
Ám csaknem két hónap után Mia végül magához tér. Valaki azt akarta: jöjjön vissza az életbe - valaki, akivel Mia még tud beszélgetni, és legszívesebben folyton csak őt hallgatná. Aki jobban szereti őt a saját életénél is, és mindent megtett azért, hogy megmentse...







Karen Mack - Jennifer Kaufman: Freud szeretője
Alexandra Kiadó
Megjelenés: 2013.11.26.

A századfordulós Bécs pezsgő, dekadens világában járunk. Minna Bernays, az éles eszű, tanult társalkodónő hirtelen munka nélkül, az utcán találja magát. Bécs az avantgárd művészek és a forradalmi gondolatok otthona, ahol azonban egy ifjú hölgy számára még mindig a házasság jelenti az egyetlen biztonságot. Minna azonban ennél jóval többre vágyik, és kétségbeesésében nővéréhez, Marthához fordul segítségért.
Ám Marthának is megvan a maga gondja: hat gyermeket nevel, túlhajszolt, közönyös férje pedig nem más, mint a zseniális, ám zsarnoki természetű Sigmund Freud. Freud ebben az időszakban sokat küszködik, kollégái kerülik, szexuális késztetésekkel, ösztönökkel és perverziókkal foglalkozó elméletei pedig támadások kereszttüzében állnak. Martha megdöbbentőnek és visszataszítónak találja férje „pornográf” munkáját, Minnát azonban lenyűgözik Freud korszakalkotó felfedezései.
Minna mindenben Martha ellentéte: intellektuális kíváncsiság hajtja, vonzó és szenvedélyes. Freud szellemi társa lesz, ám a felszín alatt valami ennél sokkal mélyebb is lappang. Valami, amitől egyikük sem menekülhet.

A szerzőpáros a szerelem, a hűség és az árulás e lenyűgöző történetében egy kivételes nő portréját rajzolja meg. Egy nőét, aki gyötrődött a testvére iránt érzett szeretet és a pszichoanalízis megteremtője iránt érzett elsöprő szerelem között.

Szántó Judith: Kis budai bordélyvilág
Art Nouveau Kiadó
Megjelenés: 2013.11.26.

Egy különleges, hiteles, nagyon friss történet a napjainkban is működő budapesti bordélyvilágból. Döbbenetes erejű önvallomás egy gyönyörű kurtizántól, aki életét a szex fogságában élte, megjárta a mennyországot, de a poklok poklát is a fizetett erotika világában.
A hazai könyvkiadásban ritkaságnak számít, hogy egy valódi, magyar, hús-vér örömlány saját maga írja meg szívszorítóan izgalmas, erotikusan túlfűtött, hihetetlenül kalandos élettörténetét a szexiparban és a bordélyokban töltött éveiről. Dolgozott budapesti és európai nagyvárosok szállodáiban, erotikus szalonjaiban, volt szexrabszolga, sima örömlány, madame és luxusprosti egyaránt.
A fordulatos és nagyon szabadszájú önéletrajzban nemcsak ismeretlen férfiak titkait leshetjük meg az extra méretű csődörtől a perverz értelmiségin és a kigyúrt bunkón át a gyengén teljesítő bácsikáig, de felismerhetünk ismert hazai művészeket és sportolókat is, akik exkluzív szalonokban találkoztak Judith-tal, használták és élvezték testét, különleges szolgáltatásait.
Szántó Judith szenzációs könyve segítségével testközelből fedezhetjük fel a profi örömlányok titokzatos, őrületesen izgalmas, de egyben hazug és gyakran szomorú világát, de a megváltó, meglepően szép és szokatlan szerelmet is.

S.C. STEPHENS: Meggondolatlan
Ulpius-ház Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.26.
Az Esztelenül trilógia harmadik kötete.

















FEJŐS ÉVA: Száz éjjel vártam
Erawan Könyvkiadó
Megjelenés: 2013.11.29.
"Sajnálni akartam magam, de a vörös énem nem hagyta. Utáltam. A vörös énem ki akart törni, úgyhogy pár nap önsajnálat után elmentem a fodrászhoz, hogy visszanyerjem az eredeti vörös hajszínemet és a régi, problematikus személyiségemet. Gyűlöltem Alexet, pardon: Sanyit, közben tudtam, hogy hálás lehetek neki, mert ha nem hagy el, benne maradtam volna valamiben, amibe csak belekényszerítettem magam.
A kis víkendházban dobozokból öltöztem, és még előttem állt, hogy a családomat is tájékoztassam: feladtam a bérelt lakást, és nem lesz itt sem esküvő, sem semmi.
Ja, és az iskolába visszajött az a tanárnő, akit évekig helyettesítettem. Szóval nyár végén megszűnik az állásom. Hát dióhéjban ennyi. És ez az egész egy palacsintasütéssel kezdődött.
Mondom, hogy a lakások legveszélyesebb helye a konyha."

Andi élete egy csapásra megváltozik, amikor befellegzik a párkapcsolatának, és megszűnik a főállása is. Azt tervezi, hogy egész nyáron egy gumimatracon, önsajnálatban lebeg majd a délegyházi tavon, de a tervét keresztülhúzzák. Andi szeme előtt fényképek kelnek akülönös életre, és a lány talál valamit egy dobozban, ami arra sarkallja, hogy megkeresse a volt élettársát. Közben nem sejti, hogy őt is keresik... Mi köze a lánynak a világ másik részén kitört forradalomhoz? Mi az igazi ok, amiért elhagyta a párja? Számos kérdésre kell választ találnia, és meg kell birkóznia indulataival is, mert a belőle áradó feszültségtől kiégnek a környezetében az izzók, és ha dühös, rövidzárlat keletkezik...

Mi a jó az érzelmi hullámvasutazásban? Leszállhatunk-e szabad akaratunkból erről a hullámvasútról? Fejős Éva 2000-ben írt, eddig kiadatlan regényének hősei ezekre a kérdésekre is választ keresnek. A Száz éjjel vártam rengeteg kalandot tartogat, emellett lelki és fizikai utazásra hívja az olvasókat, sok humorral, érzelemmel és izgalommal.

CHRISTINA LAUREN: Gyönyörű idegen
Lilith Könyvek
Megjelenés: 2013.11.29.
A "Gyönyörű Rohadék" vadonatúj, perzselő folytatása!
Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát. A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód - és a sebesség -, ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.
Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet. Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.


L. J. Smith: Vámpírnaplók 10. - A vadászok: A végzet hatalma 3. rész
Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2013.12.13.

A mérgező külvilág elől a silóban menedéket találó társadalom egyik legfontosabb posztja üresedett meg. Miután Holston seriffet a szigorú törvények a halálba küldték, a seriff-helyettes és a polgármester az utódját keresik. Meg is találják a siló mély-lenti világában, a legalsó szintek gépvilágában élő fiatal lány személyében, aki jobb meggyőződése ellenére elvállalja a hivatalt. Még ki sem nevezik seriffnek, máris hatalmas ellenféllel kell szembenéznie: a siló számítógépes rendszerét működtető IT-osztály vezetőjével, aki saját emberét kívánja megtenni seriffnek, gátlásai pedig nincsenek, célját bármi áron, de el akarja érni...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése